L'Empresa

Evial Assessors és un despatx professional especialitzat en la prestació de serveis d'assessoria i gestió empresarial a PIMES i autònoms. Oferim a empreses i professionals un servei de gestió integral. Ens preocupem per gestionar les seves obligacions fiscals, administratives i legals. Tractem de fer senzill el que és complex, tractem de ser clars i directes. Volem ser els seus aliats i defensar els interessos de la seva empresa: és la millor manera que coneixem de defensar els nostres.

Més info

Serveis

Gestoria assessoria fiscal

La complexa normativa que regula les obligacions tributàries fa necessari comptar amb l'assessorament de persones de confiança i experiència, que coneguin la situació de la seva empresa. Dediquem els recursos humans i materials necessaris per garantir l'eficàcia i la rapidesa en la nostra actuació.

Més informació

Gestoria i assessoria laboral

L'assessorem en totes les matèries que es derivin de les relacions laborals, a través d'un equip competent que va incorporant constantment la nova normativa per oferir un tractament actual, professional i proper.

Més informació

Gestoria i assessoria comptable-financera

Persones amb experiència s'encarreguen de posar en marxa el sistema comptable, que ha de permetre obtenir els informes financers rellevants per conèixer l'evolució de la seva empresa. Posem a la seva disposició la informació que l'ajudarà en la presa de decisions i el control de gestió.

Més informació

Alta d'autònoms. Constitució empreses

Realitzem les accions necessàries per iniciar el seu projecte empresarial, l'ajudem a escollir la forma jurídica que millor s'adapta a les seves necessitats (empresa individual, societat limitada, anònima, societat civil, cooperativa, etc.) i portem a terme tots els tràmits de constitució i alta.

Més informació

Assessoria mercantil-jurídica

Al despatx compartim treball advocats i economistes de diferents especialitats per oferir assessorament i consultoria legal i fiscal, de l'àmbit tant empresarial com personal. Prestem assessorament a tot tipus d'estructures: des de persones físiques fins a PIMES.

Més informació

Servei a la carta - altres tràmits amb l'Administració

La nostra vocació és oferir un servei integral a empreses i particulars. Si vostè ho necessita, l'ajudem en els seus tràmits davant l'Administració i altres entitats.

Més informació